lørdag den 19. november 2011

Bare et hej


Jeg er super glad for mine nye blog venner, så jeg glæder mig til at lære jeg lidt beder at kende..
Jeg kan se at flere af jer ikke har et link til en blog side, så om i har en blog jeg ikke kender, vil jeg rigtig gerne have af hvide hvor jeg kan finde jeres spænde blog.
 og til alle jer som ikke har en blog, vil jeg bare sige tak fordi i har lyst til at følge med og lade mig lære jeg at kende.

 så til alle mine blog læser, vil jeg ønske jer en rigtig god lørdag aften.

mandag den 14. november 2011

trøje med snydelommer

Min trøje med snyde lommer skrider frem, glæder mig til at få den færdig og på, er sikker på at den her bliver jeg glad for. Jeg er starte med 40 ekstra masker fordi jeg er rund ned til og ikke gider at trøjen sidder dårligt der og så resten passe, for den type trøjer har ejg mange af i skabet.. og den her vil jeg virklig gerne kunne bruge..


ville have strikket den som de have lavet den, men bly var udsolgt så jeg har valgt sort som estatingn, hvilken stor overraskelse, da næsten alt mig tøj er sort, men jeg er glad for mit valg, for nu ved jeg at den ville komme på.

om modelen er god til mig, vil jeg bruge den til min masse farvert stribet tøje, og nu har jeg fundet en anden model jeg kan sætte den sammen med så jeg kan få lavet raglan ærmer på den. kan næsten ikke vente og se hvordan den er den her...

 have en god dag.


tirsdag den 8. november 2011

Luffer som fik et klip og en masse nåle stik og vuti de blev nye

Så tog jeg beslutningen  med mine luffer, de fik et klip, de passer rigtig godt nu, men er ikke helt så pænde mere, men meget beder at have på, måske jeg kan gøre noget ved dem så de kan blive pæne igen.. men de er klart varme og dejlige at have på. så måske jeg en anden gang lave dem bare med en minder tommel tot fra start.






Jeg har her på bloglandet set flere lave sådanne nogle fine makerings dimser til strikke tøjet, så jeg tænkte det kan jeg godt, og jeg er så glad for alle mine små dimser jeg har fået lavet... de er så fine..
Kom til at tænke på hvad sådanne dimmser hedder, nogle der ved det? have forsat en god aften.

lørdag den 5. november 2011

masser af garn juhu!!!!!!!!!!!!!!


Så kom alt mit dejlige garn fra Rasmilla.. er vild med deres garn. så nu er det bare med at komme igang at strikke alt det som garnet er bestilt til...  så i går aftes kom hendes stribetøje med snyde lommer. kan ikke vente på at få tid til at strikke mere, og håber helt klart at denne her vweekende giver mig tid til det. ud over snyde lomme tøjen er der bestilt til en stibet med masser af farver.. og så lidt ekstra hum hvad mun det skal blive til det må tiden vise...

 have en rigtig god lørdag.

fredag den 4. november 2011

Luffer

Så blev mine luffer ærdig, jeg er ret så godt tilfreds med dem dog vil jeg sige at ejg syntes at tommefingerne er alt for stor, så jeg har været ved at tænke over hvordan jeg kunne gøre den minder...  1. klippe lidt i dem og sy den sammen igen og der efter vaske dem igen.. måske det kunne holde. eller 2. bare lade dem være giv dem til en anden og lave et andet par til mig selv.. nogle der ellers har et godt forslag.?



De er strikket i nepal, super lækket og er helt vild med deres udsende efter de er blevet filte i maskeine. De er strikket efter drops model 103-32 og er bare i Nepal i steden for 2 tråde med alpaca.  Jeg syntes de er super dejlige og helt sikker varme.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...