tirsdag den 24. april 2012

Glade striber... mangler cm? måske.

så har jeg strikket mine glade striber færdig snart, den er rigtig fin. men ville lige tjekke at alle mål passer, og det gør de på næsten alle mål. og det er længten, der står at den skal være 60 cm  men min er kun 51 cm med de 3 cm rib.


 Andre der har strikket den og heller ikke kan få længten til at passe. ? jeg har talt og talt striber på alle de andre glade striber jeg kunne finde og kan ikke se at i har flere eller minder striber end mig... nogle der kan hjælpe mig.?

onsdag den 18. april 2012

Ser lidt rundt

hej sidder og ser lidt rundt på nette efter alt muligt sjovt... og faldt over dette her billde
over det er der denne her tekst...
Netto sender altså spioner til Aldi.. Hmm

Nu måtte jeg altså ligge hånden på maven og bare griner helt vild... den var sjov og sikke en humor den her blogger dog har.. du finder bloggen her

have en god aften

fredag den 13. april 2012

Glade striber

Den anden dag var jeg i garn butiken og hente dette fine garn, så jeg kunne komme igang med mine glad striber, var noget spændt på at se dem sammen for havde det lidt svært ved den kanel brune som var i bunden.. man kan da sige at nu hvor ejg har fået strikket lidt med den er jeg vild med den, og syntes de farver som er i de to ganrnøgler er vild flotte sammen.
De er lige mig... så nu glæder jeg mig til den bliver færdig og jeg kan prøve den på. jeg håber at denne korte model vil sidde pænt på mig. jeg syntes den er lidt stor i strølsen men nu må tiden jo vise hvordan den er.

Ellers har jeg to huer liggende som bare skal syges sammen og hæfte ender på... men de ligger fint pt. da det jo ikke er lige hue vejer. nu får vi afse hvor længe de får lov at ligge.

have en god fredag aften

torsdag den 12. april 2012

Ennu et Tinas sjal

Så er der kommet ennu et tinas sjal af mine pinde, det er strikket til en jeg ikke kunne sige nej til, hun skal bruge det til et bryluppe og ønsket sig et rigtig flot sommer sjal, syntes selv at det er blevet rigtig flot.

Kan dog sige at det kommer og til at tag meget lang tid før jeg igen skal ahve et tinsa sjal på mine pinde, er lidt mætte i at strikke dem og tænkt jer, jeg har ikke noget selv... hihi

Have alle en god dag.

fredag den 6. april 2012

Endlig færdig

Striber..... jeg har hæklet på det et stykke tid og så slap enegien bare op og det fik lov at ligge,



Men nu skulle det gøres færdigt. og det blev det... syntes det er rigtig fint men ikke lige den rigtig årstid til at færdig gøre og bruge sådanne flotte striber. hihi men så må jeg glæde mig til det til efteråret.
Er sikker på det bliver rigtig varmt at gå med..
 have en god lang fredag.

mandag den 2. april 2012

Trøje til stor sønden

Er ved at strikke en trøje til min store søn han er 8 og er vild med AGF, vi bor jo i århus og så er en hver rigtig dreng vild med de blå - hvide.. han ville nu gerne have mere end det lille mærker ejg har købt for at sætte på, for han mener nu at hans mor kan alt med garn og stof og så skulle det da ikke være et problem at få Gravlunds navn på og nr... vel mor. den må ligge hend i det uviste for den ved jeg ikke lige hvordan jeg syntes jeg kan få på og så det ser godt ud.. hihi de kære børn.
billdet er umuligt at vende når den kommer ind på bloggen så det kommer på sådanne som det er så må i vende hovderne.

have en god mandag.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...