fredag den 31. august 2012

Tænkt om det bliver mig....

Så lige denne her fantatisk GIVE AWAY og kunne da ikke andet end forsøg at at bliver den heldige ejer af dette her



Ellers sker der ikke det store her på strikke fronten, det er så kedligt det jeg har gang i at jeg næsten ikke gider strikke det færdigt, men bliver glad for de ting når de bliver færdige.
De procekter jeg har gang i er, en trøje til sønnen, et hæklet halstørklæde til en kær ven og min tunica, som jeg glæder mig meget til er færdig, da jeg er vild med den men det er på små pinde og det tager sin tid...

 have en dejlige fredag aften.

søndag den 26. august 2012

Det der er sket i mit liv her på det sidste.

                                       Jeg har haft den flotteste Lilja i min have,
den har dufte som en hel million. Den er det desvære færdig, og rengen i nat tog den sidste rest.











Her til morgen var ejg på vej til en kære veninde ved 9 tiden vi skulle ned til engsøen og gå en tur. Da jeg kørte der over var der flere steder på vejen hvor der var vand hele vejen over, syntes det var meget regn vand der var, men forstod først lidt sener hvor meget vand der var.

Da jeg havde hente hende ov vi var på vej med rundkørlsen i Lystrup, siger hun se lige de der biler og alt det vand:

Jeg svar hvilken biler?, Jeg kunne bare ikke se dem og vandet måtte jeg have svært ved at forstå... kort tid efter siger jeg lige pluslig pis, de er jo næsten væk i vand... vild.


Det tog os 50 min at komme ud af lystrup, fordi de veje vi valgte var der også meget vand på. det var vild. men i har sikket set det på nyhederne også. vil da bare lige vise jeg mit eget billde af vand.

Ellers har jeg fået tiden til at gå med at lave et par sokkedukker, som blev brugt til en firma fest.


Så har vi haft gang i dåbs kjolen  så den fik lige et tjek inden den lille pige skulle have den på, samt nogle nye bånd, med farve efter ønske.det er rigtig fin syntes jeg og en meget gamle sag. så den bliver passet godt på.
Have nu en rigtig god start på ugen.det vil jeg forsøg at få, nu er det senge tid for mig. Sov godt alle der er på vej samme vej som mig.

fredag den 3. august 2012

Sidste ferie dag...... hvad skal man vælge?

Jeg trode at jeg havde fået strikket en helt masse her i ferien, men det er som om der ikke rigtig har været tid og når ejg endlig har sat mig om aften har jeg været træt, efter en dejlige dag med min familie og så erder ikke blevet strikke noget særligt.. sjovt som ens planer han endres når der kommer andre ting ind... dejligt og godt.

Jeg har været ved at strikke vandspejlet af Annette D, og havde da en plan om at skulle være færdig nu men det er ikke helt sket.

men lidt frem gang er også fremgang forsøger jeg at sige..

Syntes det er svært at få det garn( Viscolin ) til at blive ordligt pænt,specælt når jeg skal strikke vendestrik. Det er nok fordi at garnet er meget løst spundet, men super lækket at mærke på.





En af de ting som kom i vejen for en strikke aften var en tur til segwold. en sjov og hyggelig aften med familien.





se lige min seje søn og hans fætter.. de køre som de altid har ståde på den maskine... og det er føste gang vild som børn kan.
 have en god fredag.... tror da vist vi skal grille, det er jo sol uden for.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...