onsdag den 6. november 2013

NY blog......................

Jeg giver op......
Jeg har lavet en ny blog og den hedder stadig AMSTRIK....

og du kan finde den her HER

Håber vi ses der over......

amstrik

lørdag den 5. oktober 2013

Trøje til lillepigen.


 
 
Så blev denne lille trøje færdig den er lavet af rest garn fra en af mine egen trøjer. garnet er rasmilla garn. håber denne lille pige den er tænkt til passer den og kan lige den.

Har tænk meget på min blog, for giver ikke rigtig lægge meget i den når jeg bare ikke kan få det hele til at virke. Det er så træls når jeg skriver her inde at jeg ikke kan ses på jeres blog rulle. Jeg elsker at have jer strikke damer til at se ind og ligge et lille hej, og jeg elsker at se hvad i lave og bare tænke fed, sejt, flot og den må jeg da også eje eller strikke til........
Jeg har tænk over, skal jeg lukke helt ned eller lave en ny blog og så håbe på i følger med. hmmmmm tænke tænke... hvad syntes i?

Have nu en god lørdag aften.

lørdag den 31. august 2013

Bridgewater....... det smukkke, smukke sjal.






Nu er mit Bridgewater sjal færdig, det tog sin tid, specæl den sidste mønster bort som dog kun var på 13 masker men jeg syntes mønsteret er svært at huske så jeg har brug meget tid på at se på mønstret og strikke det. det er super flot og er strikke en meleret tyrkisk farve, det ser man ikke så godt her på billederne. jeg vil ønske mig at jeg havde sådanne wire til at blogge det med så det kunne bliver rigtig flot, men pt. er det lagt og trykket og lagt og trykket....det er virkelig et flot sjal om jeg selv skal sige det.
Det sidste billede er nok det som viser farven best.
Her er mit garn til mit nye procent, det er et hemmeligt sjal, fra ravelry.  KAL 2013. garnet er højlands garn fra garnudsalet. først del af opskriften kommer 13 sep. skal du være med? ellers sker der ikke så meget mere på strikke fornden, har et par ting på pinde, et tv strik og et der kraver lidt mere... hvad laver du for tiden og hvad er der er planer for kommende strikke procederet for dig....                           Jeg har lige set et par nye strikke bøger fra Susie Haumann sikke en masse fedt man gerne vil strikke der fra.

 

 
 

mandag den 12. august 2013

Sommerstrik .........2

Lige lidt mere strik som er blevet færdig hænd over sommeren fra min hånd...

Den her gang var der flere i blog land der havde strikket den og jeg måtte bare eje en af dem. En Lady Marple cardigan.
jeg er vild med den....


og måske der kommer en til i mit skab.

Den er strikket i sommer ferien imens jeg har siddet og set på de smukke bjerge der findes i nord Italien
Kunne i forstille jeg et smukker sted at sidde og nyde det efter en dejlige dag med ens familie, i vand og varme.

Jeg har sat det smukkeste knapper i som jeg har købt på garnmesse i Fredericia sidste år.
De er lavet af Birthe Sahl
strikket i Chunky Blackhill Højlandsuld, i farven rullesten.








Ud over denne sukke cardigan, havde jeg bil strik med, det blev til tankestreg i bomuld og uld. str. 2 år, den er til søde og fine lille Lise.

Have en god uge.


tirsdag den 6. august 2013

Sommer strik....1

Lidt strik er det blevet til hænd over sommeren.  Her er et par billede af noget af det jeg har fået lavet færdig... resten kommer om et par dage ellers bliver i vist trætte af alle de billeder...
 Den første er en trøje der er strikket efter Liselottes grund model, jeg har dog selv lavet det om på den at jeg har samlet op til halsen efter jeg har strikke den da jeg syntes min første Liselotte model var for vig i halsen.

den er strikket en tråd blachill uld og en tråd mohair /silke. den er super fed, og mine to drenge kæmper om at sidde med den på om  aften som et tæppe. hi hi

Da jeg er vild med stjerner har den fået en stjerne på ryggen.



 
Kjolen her er strikket en ren bommuld og er en enkelmodel, tilsat lidt blik blink. til en pige på 4 år som blev super glad for den.
 
Kan i nu alle have en forsat god dag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...