tirsdag den 8. november 2011

Luffer som fik et klip og en masse nåle stik og vuti de blev nye

Så tog jeg beslutningen  med mine luffer, de fik et klip, de passer rigtig godt nu, men er ikke helt så pænde mere, men meget beder at have på, måske jeg kan gøre noget ved dem så de kan blive pæne igen.. men de er klart varme og dejlige at have på. så måske jeg en anden gang lave dem bare med en minder tommel tot fra start.


Jeg har her på bloglandet set flere lave sådanne nogle fine makerings dimser til strikke tøjet, så jeg tænkte det kan jeg godt, og jeg er så glad for alle mine små dimser jeg har fået lavet... de er så fine..
Kom til at tænke på hvad sådanne dimmser hedder, nogle der ved det? have forsat en god aften.

4 kommentarer:

 1. Faconen er meget bedre nu. Du kan evt prøve at lave lidt sæbespånevand og tage en neglebørste og "skrubbe" syningen blidt så du få det filtet look.

  SvarSlet
 2. de hedder "maskemarkør" og de er da rigtig fine dem du har lavet. mine er to sikkerhedsnåle med et stk garn i - så måskejeg sku prøve lige som dig at lave nogle fine nogle.

  Kan du ikke prøve at filte dine luffer igen eller hva?
  ha en dejlig aften

  SvarSlet
 3. Hej
  Tak for din hilsen på min blog. Flere af dem der var med til mit hyggestrik i går, har kendt hinanden siden 2004, hvor jeg startede i Webstrik. Det er så hyggeligt at mødes, vi får så meget ud af det alle sammen.

  SvarSlet
 4. Jeg kan se du har fået at vide hvad "dimserne" hedder, når man først har dem forstår man ikke hvordan man har kunnet undvære dem.
  Fin blog du har, kigger forbi en anden gang.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...