torsdag den 1. november 2012

eXtra stort....

I foråret faldt jeg for denne flotte tunika kajole fra Annette D, og jeg er næsten færdig med den, hvilken jo er rigtig dejligt..... men da jeg ville holde den op mod mig og se hvorfan den så ud, kunne jeg se at den er for stor...
 hvilken er helt logisk da jeg har smidt 10 kg siden sommerferien slut.. så er det nu jeg tænker travle op eller strikke færdig/ forsæt med at tabe mig eller ender ejg med at tag det hele på... ? lige nu ligger den bare og ser på mig fra strikke kruven og jeg har ikke rigtig beslutte mig, endligt vil jeg helts sige den skal bare op og de 10 kg kommer ikke tilbage.
 
Noget andet som er blvet for stort, er denne trøje, som jeg ellers havde tænkt mig at bruge her i efteråret. så den er helt ubrugt. har bare ligge for der har ikke været vejer til at tag den op og da den kom ud af skabet og på var den bare ikke fin til mig mere. så den har jeg beslutte at sælge... måske på den blå avis, eller hvor kan man ellers sælge den nogle gode forslag?
 
 
Noget andet som er opstået er, jeg har ikke noget at strikke på og kan ikke rigtig komme igang med noget nyt, for hvilken str. skal jeg strikke i, det der passer nu eller om 10 kg? hvad vil i gøre.
 skal da lige sige at jeg skal tabe mig mange kg mere.

 nok om det at vil strikke og ikke ved hvad jeg skal gøre.. og vælge. tror jeg på mig selv eller gør jeg ikke, skal jeg strikke i den str. jeg håber at blive til næste år eller hvad... mange sjove og mærklige spørgsmål.

Så på pinde her hjemme er der kommet et sjal, for det passer jo altid. hi hi

10 kommentarer:

 1. Tillykke med vægt tabet.

  Jeg ved godt hvad jeg ville gøre. Når jeg har tabt 10 kg er belønningen garn til en Dale crazzy kjole. Den vil jeg so strikke i en str for lille. Præcis den str. Som jeg ville have tabt mig i det tidsrum det ville tage at strikke den.... Kvindelogik. ;-)

  Jo muligvis skal du tabe mange kg mere, men du skal jo have noget lækkert du kan tage på i størrelserne undervejs. Så gang i pindene.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 2. stort tillykke med vægttabet..... det er fandme godt gået...

  tror jeg ville trævle op og lave den mindre, for den størrelse kommer du jo ikke op i igen... Måske du skulle strikke den i et størrelse mindre end du bruger nu... så kan det være, at den passer når du er færdig :-)

  SvarSlet
 3. Tillykke med dit flotte vægttab :)

  Jeg synes du skal pille den op også strikke den senere i den rigtige størrelse.

  Jeg kan godt forstå det er lidt svært at vælge, hvad du skal strikke i øjeblikket, men det er da en rigtig god ide med sjaler og lignende. Måske kunne du også strikke nogle julegaver. Og som en anden skriver skal du jo også have lækkert tøj på undervejs.

  Fortsat held og lykke med vægttabet. Godt gået.

  Held og lykke

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med det vægttab, godt gået ;-))
  Jeg ville trævle den op og strikke den i et nr mindre, så passer den til sommer hvor du kan svinge dig i den lækre sag.
  Et sjal er nu også godt her til den kolde tid.
  God weekend
  Majbritt

  SvarSlet
 5. Ja det er da rigtig nok ikke nemt med alle de skal skal ikke ting du har kørende i hovedet

  Jeg er enig med de andre den skal du trævle op og starte på igen eller som en sagde strik nogle gaver

  du kan nok også sælge på amio.dk

  Total vild misundelig på det flotte resultat du har opnået med at tabe dig 10 kg
  FLOT FLOT

  SvarSlet
 6. Flot, flot vægttab! Stort tillykke herfra og jeg hepper videre på dig, mens jeg også selv tager kampen op mod flere kilo!

  Jeg synes bestemt du skal trævle AD-modellen op; om du så gider starte på den igen i en noget mindre størrelse, kan du jo tænke lidt over mens du strikker sjal. Og ja, sjaler passer altid og man kan ikke få for mange :-)

  Mit forslag er, at du strikker en str mindre end du er/bruger nu, for det tager jo lidt tid at strikke og du taber dig undervejs og har så en fin model på pindene som motivation til det fortsatte vægttab. Og prøv at vælge nogle modeller som du mener vil sidde pænt både før og efter feks. 5 kilos vægttab. Min Sommer i Tokyo sidder fint nu og det er jeg sikker på den også gør selvom jeg taber yderligere 5-10 kilo.

  Ofte er vi bange for de tætsiddende modeller, når vi vejer mere end vi bryder os om, men faktisk ser vi tit bedre ud i de kropsnære modeller end i de store løstsiddende modeller selvom vi har mave, barm og mås i størrelse "for stor". Jeg synes ihvertfald oftest at en løstsiddende model får mig til at syne endnu større.

  Uanset hvad, så tillykke og rigtig god strikkelyst til dig! Og god weekend!

  SvarSlet
 7. Jeg nøjes med at ønske stort tillykke med det flotte vægttab - og så ellers læne mig op ad de andre forslag du har fået.

  SvarSlet
 8. Hjertelig tillykke med vaegt tab. Naa, saa det er dine kilo jeg har faaet paa sidebenene hihi.
  Hop om bord i sjaler, dem kan man altid bruge, og saa er huer og halstoerklaeder jo ogsaa onesize haha. Saa jeg ville pille den op hvis jeg var dig. Den ser ellers hammerflot ud.

  SvarSlet
 9. Jeg synes, du skal glæde dig over vægttabet og satse på, at det er varigt - så må du glæde andre med de fine ting, du har strikket :-)

  Synes Lins forslag om sjaler, huer og vanter er lige i øjet. God fornøjelse :-)

  SvarSlet
 10. Hej tak for jeres fine ord. Jeg er stadig meget positiv over mit vægt tab har beslutte mig til at snuppe ti mere så ser vi til den tid. Strikke tøjet ..... Jo tunicanen ryger op og det andet der er forstået gives væk til en kær ven. Jeg er enig om alt i one sid's er kanons ellers findes der masser af strikke til babyer. Og dem kender jeg en del af. Have en god dag.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...