søndag den 31. juli 2011

Lille sjov ugle

Jeg har haft denne lille fyr liggen et stykke tid på en opskrift, men er ikke rigtig kommet igang med den, men nu skulle det være og jeg er blevet helt vild med den, har tænk mange flere måde den kan bruges på end det føste ide jeg havde, der skulle den være til et stykke babylegetøj med en lille bjælle i.

Gik igang i går formiddags og så lidt af eftermiddagen, det det blev spise tid og jeg havde brugt lidt tid her og der, så den sådanne her ud.
Da jeg føst var kommet så langt måtte jeg lave den færdig, eller så meget som jeg kunne, så alle de små dele blev syet på og jeg var blevet inspiret af "hos Maj"( http://frk-maj.blogspot.com/2011/07/min-frste-give-away.html ) som har lavet en kanon flot ugle, den hedder: Dizzy Flower-Power Owl.  Hun har lavet den noget støre tror ejg og den har sådanne nogle sjove øjne så dem har jeg også forsøgt at lave.

 Den føste her er blevet sådanne en fyr.. og er sikke på en eller anden baby vil syntes om den, jeg selv er helt vild med den. den kan sige pling pling af den lille bjælle jeg har kommet i.

 Den næste skal være en med ris i og noget støre så den kan stå fx. på mit badeværlse.

Have en god søndag

5 kommentarer:

 1. Ej, en sød og sjov ugle. :)

  SvarSlet
 2. Hvor er den skøn!!
  Hvis du vil bruge den til børn, er det super med fyld af perler istedet for ris ;) så kan den nemlig vaskes i hånden uden at svulme op ;))

  Hilsen mig

  SvarSlet
 3. hvor er den sød...... du deler måske opskriften på den ?

  Og til Rikke... Super god ide med perler i stedet... tak

  God dag... :o)

  SvarSlet
 4. hej
  det gør jeg da gerne... den er fundet på nette så der kan du henten den. hjemmesiden hedder.:

  http://bricksite.com/frumadsens/til-leg-eller-pynt

  så det er bare at hente den der.

  SvarSlet
 5. nej hvor godt... tak skal du have.... :o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...