torsdag den 27. oktober 2011

FLS

hej ja så blev den færdig... og jeg ved ikke rigtig hvad jeg syntes om den. eller retter jo det gør jg, syntes den er rigtig flot og den er blevet rigtig god, men ejg ved ikke om jeg er vild med den til mig, syntes måske den er lidt for tyk og kan virker lidt forkert i farven til mig. går rigtig meget i sørt, og grøn. Men i skal da ikke snydes for at se den færdig.


Har sat nogle kanon flotte knapper i, om jeg selv skal sige det..7 kommentarer:

 1. den er rigtig smuk. Men kender godt den der med at når det ikke er sort men pludselig stribet eller flerefarvet, så skal kan lige vænne sig til det.

  SvarSlet
 2. Du har ret; det er nogle vildt flotte knapper!!

  Jeg synes din FLS er superflot; skønne farver du har valgt. Men jeg kender jo godt det med at synes nogle farver er flotte, men bare ikke føles rigtige til en selv...... Jeg er feks ikke så meget til blå - hvorfor har jeg så strikket noget i den farve....hm!!!!

  SvarSlet
 3. hvor er den altså bare flot :-)

  Vi må da se den på, så vi kan se, hvor lækker du bliver i den.
  men kender det godt det med de skide farver, og tror også det har noget at gøre med at man har siddet og rodet med det et stykke tid...

  og undskyld jeg spørger men har din blog ikke fået helt nyt look eller er det mig der har sovet i timen for synes godt nok den er blevet flot...
  kan slet ikke finde ud af at lave det der i hovedet eller hvad man nu kalder det der ligger øverst.

  SvarSlet
 4. Jeg synes den er rigtig fin og frisk :-) Gi' den en chance - måske bliver den et hit alligevel!

  SvarSlet
 5. hej

  ja måske den skal have en chance, men har det ikke godt i den følger mig alt for tyk, tror det er fordi garnet er ret så tykt og så har det bare ikke den rigtig farve.. men hved ved.
  og jo heksegarn jeg har fået et nyt opsætning her inde, met et nyt top billde, ved ikke helt om jeg ikke syntes den er lidt forstor men lige pt er det sådanne. hihi men sig til om du vil have hjælpe med at lave sådanne et billde så vil jeg gerne hjælpe dig.

  SvarSlet
 6. Synes det er en utrolig fin trøje og en meget sej farvekombination, men hvis du ikke føler dig tilpas med den - så er der nok ikke så meget at gøre. Så er det måske bedre at give den som gave - for det vil bestemt være synd, hvis den ikke bliver brugt :-)

  SvarSlet
 7. Jamen det vil jeg da rigtig gerne have hjælp til nu får jeg jo snart masser af tid :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...