søndag den 6. maj 2012

Glade striber

Så blev mine glade striber færdig. Den er rigtig fin og jeg skal nok blive glad for den specælt om aften ude på aften, hvor der tit er koldt på gangen. Jeg syntes som altid at jeg ser tyk ud i strik, men det er nok mere fordi jeg er tyk og det skjuler strik jo ikke...

Syntes de to forskællige garn passer godt sammen, den er lidt dæmpet i det og det passer mig rigtig godt.. jeg har fulgt opskriften, har dog strikket den på p. 4 i steden for p 3,5 da min strikkefasthed lå imellem de to. samt så har jeg taget 16 m mere ind i halsen ellers syntes jeg den bliv for stor og den er så strikket på p. 3,5 som det eneste sted på trøjen. syntes den sidder rigtig pænt efter jeg lavet halsen om.

Have nu en god søndag.

8 kommentarer:

 1. Den er da blevet rigtig fin ,)
  Sjovt at se alle udgaver den bliver lavet i.

  Yt

  SvarSlet
 2. Den er super :-) Jeg er vild med farverne .... god søndag .

  SvarSlet
 3. Den er da bare blevet superfin :-) og synes altså at den klæder dig :-) Det med kg kender jeg godt men så må vi jo "bare" lige komme igang med at få det ændret selvom det jo ikke er bare lige selvom det nu ville være skønt

  SvarSlet
 4. Det en blevet rigtig smuk, jeg kan virkelig godt lide de lidt sarte farver, du har brugt. Og du har ret, den sidder godt og klæder dig.

  SvarSlet
 5. den er blevet flot, jeg er i gang med nr 2:) god til tvstrik:)

  SvarSlet
 6. Den er skøn og de farver du har valgt er rigtig gode :-) Synes den sidder meget godt på dig :-)

  SvarSlet
 7. Hvor er den blevet god.
  Kom den til at passe i længden aligevel, eller har du lagt noget til?

  SvarSlet
 8. hej tak for jeres fine kommentar... ja hvad skal ejg sige.. trøjen passer men min printer er lidt dum så da jeg printe opskriften ud, blive lidt af den utydlig, og det tænkte jeg det er fint der er en enes hed i mønstert så der skulle tages ind og en v pind og her efter ind og så vider, men lige der hvor der stod 5 p lige op, 7 p lige op og 3 p lige op var min opskrift ja helt udtydlig og da jeg så efter fandt ejg den fejl og det hele passet. jeg har dog sat 3 rækker mere på, ville gerne have den lidt længer, men nu er den fin.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...