søndag den 3. juni 2012

Ven af blog

hummmm...... kan ikke få det til at virker. mit sted hvor man kan se og melde sig som fast læser af min blog kan ikke vises. og jeg kan ikke finde ud af at få det til at virke igen.... nogle af ejr der har prøvet det og ved hvad jeg skal gøre?

syntes det er lidt trist....

 have en god søndag aften.

6 kommentarer:

 1. Der er åbenbart flere der har det problem. Jeg havde det for nogle mdr siden. Enten så rettede det sig af sig selv......altså via blogger eller også var det på tidspunkt jeg gik fra explore til googe chrome.

  SvarSlet
 2. Jeg kan desværre heller ikke hjælpe, men det er en hyggelig blog du har og dejlige links til strik:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. hej tak for de fine ord... jeg må nok vente med tilmodig hed og så om det går over af seig selv.... eller en eller anden klog kommer fordi. hihi

   Slet
 3. Måske du skulle prøve at fjerne gadgeten og så sætte den på igen. Hvis du læser Webmaster-tippet ser det ud til der er uoverensstemmelse med den webadresse du har skrevet og adressen på din blog:-) Jeg ved ikke om det hjælper, men det er da et forsøg værd:-)

  SvarSlet
 4. Jeg har også problemet akkurat nu. Det er smadder irriterende, og jeg ved heller ikke hvordan jeg skal løse det.
  Hvis jeg finder ud af det, lægger jeg en kommentar om det på bloggen, så du kan se hvordan. Måske du vil gøre det samme, hvis din går i orden først?
  Jeg krydser fingre for os begge (og andre i samme surdej).

  SvarSlet
 5. ja jeg kan heller ikke lige hjælpe men kan se rundt omkring at der er andre der har samme problem ØV!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...