fredag den 10. maj 2013

En lille pige kjole.

jeg har så meget af det mørk blå bomuls garn at det er svært at blive ved med at finde på noget at lave af det. ¨Nå men den her gan er det blevet til en lille pige kjole, men en stært oranges farve i bund.
Kjolen er slutte af med hestetmøøermasker, som jeg syntes giver en sjov detalja.
 I dag har jeg været oppe og besøg Liselotte og garnudsalget., fik købt en masse dejligt garn, og hilset på. Liselotte havde gang i en konkurence igan med at man skulle strikke 200 masker på tid og den der kunne gøre det hurtigst, ville vinde en meget dejlige kurv med masser af garn. jeg hoppet over, da jeg ikke mente jeg havde en chance mod alle de hurtigstrikker der så ud til at være til garn salg.(tøsetøs, hihi) men jeg håber at ejen må blive glad for det var godt nok en dejlig kurv.

nå men jeg håber altså at i snart kan se at jeg stadig er her på jeres blog væk, for syntes det er øv at så lidt af jer ser ind....men jeg nyder rigtig meget alle jer der gør, tros jeg ikke er blog vægen.

have en god weekende.

6 kommentarer:

 1. Sikke en fin lille kjole! Jeg vill elske at have været et smut forbi garnudsalget, men nåede det ikke denne gang. Mht din blog, så må der findes en løsning, det her er da for træls!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej det var fedt at se sted og mennesker som jeg læser om og føler jeg kender lidt. Det er super træls med min blog og ved ikke hvad jeg skal gøre mere end det jeg har forsøgt. Så hummm men dejligt at du så ind. Jeg tænker på at jeg evt kunne skrive under med nyt indlæg på jeres blog indlæg og jeg skriver noget til jer. Men det føles også dumt.

   Slet
 2. Flot kjole og fed detalje med den gule kant! Den konkurrence ville jeg heller ikke være med til. Jeg ville blive så panisk at jeg ville tabe den ene maske efter den anden :0)

  SvarSlet
 3. Hvor er det altså bare en sød kjole og fed detalje med den orange kant...

  Underligt, at du stadig ikke dukker op på min blogliste når du laver indlæg men husker da at kigge ind engang imellem.... :-)

  SvarSlet
 4. Jeg stemmer i koret, sød kjole med fed detalje :)

  SvarSlet
 5. Det er da vildt irriterne, det bliver ved med de indlæg, er der ikke noget at gøre i indstillinger ?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...