lørdag den 15. juni 2013

masser af billeder......

Hej hos mig sker der da lidt også selvom i ikke kan se mine blog indlæg.... og jeg tænker stadig over hvad det er jeg kan gøre for at fikse det og hvad jeg kan gøre i mellem tiden for at i ved at der er nyt hos mig. tager gerne imod gode ide.
Jeg elsker mine nye sommer sandaler og selvfølge er jeg ved at strikke noget som passer til dem, en grå trøje og her skal der en stjerne på ryggen så det er en frem og tilbage på pinde trøje. stjerne skal have samme farve som sandalerne.

Ellers er jeg blevet færdig med den del af den her trøje som jeg strikker sammen med min søster, det vil sige at hun har lavet rib og monterings arbejde og jeg miden. altså det med mønster. trøjen er til min søster.
I dag har vi været på tur, cykel og garn tur min søster og jeg. jeg er sikker på at jeg har set flere af jer men er jo aldrig helt sikker. det har været en super hyggelig tur og lidt km fik vi også ca. 20 af dem ca. så det må da være en af de der vind vind ting, garn hygge og motion på samme tid.
 
 Tak til alle jer som har været med til at lave min dag hyggelig med masser af garn og masser af nye idéer.

5 kommentarer:

 1. Har lige fundet din blog, du er utrolig dygtig.Fantastisk flot trøje til din søster, det er lige den trøje jeg har ledt længe efter. Hvor har du den opskrift fra? Hvor kan jeg købe en magen til?

  SvarSlet
  Svar
  1. hej
   og velkomme til. dejligt med et nyt ansigt her. den er fra hjerte garn og garnet er købt i butik himmelblå. mønster er lavet lidt om i forhold til det oprigtig, det er en kopi af mads Nørregård...

   Slet
  2. Tak for hjælpen, vil fluks tjekke Hjertegarn.

   Slet
 2. Super seje sandaler, glæder mig til at se trøjen der skal passe til ;0) søster trøjen er også super sej.

  SvarSlet
 3. De er også lækre de nye sandaler :-)Og hvordan mon den trøje kommer til at se ud?

  Trøjen til din søster er blevet superflot :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...