torsdag den 4. oktober 2012

Hjælpe til garn valg.

Hej
jeg skal strikke en trøje der ligner denne her lidt, det jeg godt kan lide ved denne trøje er det rå udsene garnet giver, men har været ude og mærke på noget forskælligt garn, og jeg syntes det krasser det hele.... så nu ved jeg virklig ikke havde jeg skal strikke i. opskriften er til garn på p.7 nogle gode ideer?

hvad ville i strikke den i?

Have en god dag alle sammen

5 kommentarer:

 1. Jeg har jo strikket en til mig selv, i dobbelt alpaca fra Drops. Den er varm og dejlig blød :)

  SvarSlet
 2. Viking, naturgarn.......men hvis du er meget sart, vil jeg også bruge alpaca, en lidt dyre løsning, men sikkert kradsefri;-)

  SvarSlet
 3. lamauld fra strikkebogen.dk - det er fantastisk - både lækkert og blødt :)

  SvarSlet
 4. hmmm der har jeg ikke helt et forslag er selv ved at strikke lana fra mere feministrik i vitalen fra drops, i dobbelt garn, på pinde 7, den kradser ihvertfald ikke. Men sveder ved tanken om sådanne en tyk sweater :-)

  SvarSlet
 5. Den er svær, når kombinationen skal være rustik, og samtidig blød:-) Jeg har strikket den til en veninde, i Drops Alaska. Garnet er blødt, men altså også lidt mere "pæn" i udtrykket.
  Jeg tror, at det rustikke kan opnåes med et islandsk garn, som feks en tråd Lettlopi strikket sammen med en tråd pladegarn. Men den vil jo så desværre kradse lidt mere, selvom det bliver blødere efter vask. Er spændt på at se dit projekt:-)
  Rigtig god weekend - Helle

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...