mandag den 1. oktober 2012

Sønnens trøje

Endlig blev den færdig, syntes den har været kedlig at strikke, der har været mange ret og vrang masker og det hele har næsten samme farve så der er ikke sket så meget i den, men sønnen er glad for den og nu mangler vi kun knapper til den... skal ud og se efter nogle på lørdag, hvor den står på garn butik rundtur i århus... med søs. glæder migDen er strikket i sandnesgarn,
på pind 3 i str.
10 år.
mørk blå og råhvid.
påsat en ægte AGF mærke

8 kommentarer:

 1. Jeg tror den bliver slidt op ;)
  Så stolt og glad han ser ud.

  Yt

  SvarSlet
 2. Den skal sønnen nok få slidt op. Fin klassisk trøje.
  God dag til dig :)

  SvarSlet
 3. hvor er den bare flot :-) kan godt forstå hvad du mener begynder selv at kede mig hvis det bare er ret og vrang og på pind 3 :-)

  SvarSlet
 4. Den er bare smart. Jeg ved godt det er kedeligt strik, men til gengæld er det jo en klassisk model, som kan bruges igen og igen. En af dem man aldrig bliver træt af. Kan godt forstå han er glad for den, han ser jo super sej ud :)

  SvarSlet
 5. Det er en super fin drenge trøje og det er jo tydeligt at sønnen er glad . Så gør det ikke helt så meget med megen ret og vrang på pind 3 , når det færdige resultat giver så glad et ansigt :-)

  SvarSlet
 6. Den er da ganske enkelt en trøje som drenge på 10 år elsker. Tror den kommer til at hænge på ham og at du vil glædes over de mange kedelige ret og vrang masker. Hør det for dig når han på mandag pralende kan sige " den har min mor lavet til mig"

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 7. hej

  tak for alle jeres fine svar, elsker der er ander strikker der ude, som kan hygge sig med strik sammen med mig.
  håber i alle har ret, for den tog sig tid at lave... og jeg skal vel tænkte sådanne her at det er en ære at han gider gå i en trøje jeg har strikket, i ved børn kan være lidt sådanne der.....

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...