mandag den 31. december 2012

Godt nytår til alle....Kære alle jer der ser ind på min blog, deler et par ord eller bare ser ind, alle er lige velkommen.

Jeg vil bare ønske jer alle sammen et rigtig godt nytår, jeg glæder mig til at dele flere strikke oplevlser med jer.

Ja kære strik... her sad jeg den 27 dec. og tænke at nu var det sjal jeg var ved at strikke snart færdigt , og ville da lige holde det op for at se på det. skal lige indskyde nu at jeg har tænkt flere gang at det var sjovt at det var lige som om der var flere masker på den ene side end den anden side....
Jeg holde det op og hvad ser jeg.... pis der var talt forkert da jeg dele det med hele 50 masker.. så det var en ommer og på med skitte, så for en tid så det sådanne her ud, nu er jeg kommet ved stat igen fra den 27 dec. og så nu er det rigtig og jeg skal bare strikke det færdigt.... surt men se sådanne her på det jeg fik dobbel fornøglse af garnet...

Så nu er der kun at sige at vi ses i

GODT NYTÅR TIL JER ALLE.

11 kommentarer:

 1. Øv da også , godt du kan se det fra den humoristiske side :-) Også godt nytår til dig :-)

  SvarSlet
 2. ØV - vi kender det jo allesammen ;-) Men du er kommet op på hesten igen og skal nok få et superfint sjal til sidst :-) Flot poncho nedenfor - super anvendelig sag.
  Rigtig godt nytår :-)

  SvarSlet
 3. Også øv fra mig!
  (Men det er jo godt, garnet strækker lidt længere:-)
  Godt nytår!

  SvarSlet
 4. jamen det da kun skønt at få glæde af garnet flere gange selvom det nu er noget pis at trævle op, men godt at du fik opdaget fejlen.....

  også godt nytår til dig :-)

  SvarSlet
 5. Uhh øv også
  Rigtig godt nytår herfra
  Majbritt

  SvarSlet
 6. Rigtig godt nytår AM! Er sikker på din parrot ender rigtig godt!

  SvarSlet
 7. Også rigtig godt nytår til dig :o)

  SvarSlet
 8. Rigtig godt nytår. Godt du opdagede det inden det var helt færdigt. Glæder mig til at se det.

  SvarSlet
 9. Pyha da din stakkel jeg foretrækker helt sikkert at ha glæde af garnet en gang når det bliver lavet og ellers når værket er færdigt (Læs Jeg hader at trævle op)

  Rigtig god nydelse af garnet anden gang og godt nytår

  SvarSlet
 10. Ja, man må se lyst på det og nyde den dobbelte fornøjelse :-) Dejlige farver du har valgt til Parrot; det bliver med sikkerhed superflot!

  SvarSlet
 11. Hej. Til jer alle. Kan rolig sige at jeg heller ikke nyder at travle op, og tør da slet ikke fortælle den kommene ejer at det er sket, for hun har dårlig samvithed over at jeg skal bruge tid på det. Men jeg elsker at strikke og at opleve at dem jeg strikker til bliver glad for det de kommer og eje. Ved at bruge det. Så det er det jeg lever på da jeg måtte travle det op.
  Håber alle nød aften i går. Det gjorde jeg, men nu glæder jeg mig til hverdagen melder sig igen, for er endlig vild med hverdagen.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...