tirsdag den 5. februar 2013

Jeg er vild med mine stjerner.......


Jeg var så vild med min sidste tværstrikket trøje at jeg måtte strikke en til, der skulle dog noget overtals til da jeg jo hader at strikke to af noget. og så aligevel gør det en gang imellem.
Jeg er vild med den nye her, jeg har strikket ærmern længer og med indtag og midt strykket smaller så nu passer den rigtig godt til mig.

Garnet er fra garnudsalget og er en tråd blackhill  i farven rullesten og en tråd mohair i farven grå.

8 kommentarer:

 1. Godt du syede dem på!!! De er da bare SÅ fede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej
   Ja ikke også, de blev en sjov detalje og den var super rar at have på i går da vi så Peter pan, for det træk en del der hvor vi sad.

   Slet
 2. Ja det er jo en god gammel kending både model og garnkombination, jeg synes dog at mohairen har en slem tendens til at fnugge for meget....efter min mening.
  Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej giver dig ret den fæller og det er træls, syntes dog når den er brugt lidt at det bliver minder, men jeg lever me d det for jeg er vild med det look det giver.

   Slet
 3. Hvor er den altså bare fed og den klæder dig skide godt... Havde slet ikke set dette indlæg men fed trøje og du ser knaldgodt ud i den :-) hvad er det for en opskrift?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marion

   Hihi nej det er jo det.... Det er tre dage siden jeg lavet det her ind læg og det er har ikke været at se nogle steder , ind til jeg i dag kort skrev et brokke indlæg og vupti så er det her... Mærkeligt. Må men skidt, opskriften er fra Lene Samsø og hedder tværstrikket poncho og har været i strikke blad for et par år siden.

   Den er let at lave, jeg har bare lavet ærmern længer og selve blusen smaller. Men elsker den.

   Slet
 4. Knald hamrende flot og super detalje med stjernerne :-)

  SvarSlet
 5. Den er SÅ fed!!!! Hvor var det godt du overvandt din modstand mod at strikke to af samme slags!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...