lørdag den 31. august 2013

Bridgewater....... det smukkke, smukke sjal.


Nu er mit Bridgewater sjal færdig, det tog sin tid, specæl den sidste mønster bort som dog kun var på 13 masker men jeg syntes mønsteret er svært at huske så jeg har brug meget tid på at se på mønstret og strikke det. det er super flot og er strikke en meleret tyrkisk farve, det ser man ikke så godt her på billederne. jeg vil ønske mig at jeg havde sådanne wire til at blogge det med så det kunne bliver rigtig flot, men pt. er det lagt og trykket og lagt og trykket....det er virkelig et flot sjal om jeg selv skal sige det.
Det sidste billede er nok det som viser farven best.
Her er mit garn til mit nye procent, det er et hemmeligt sjal, fra ravelry.  KAL 2013. garnet er højlands garn fra garnudsalet. først del af opskriften kommer 13 sep. skal du være med? ellers sker der ikke så meget mere på strikke fornden, har et par ting på pinde, et tv strik og et der kraver lidt mere... hvad laver du for tiden og hvad er der er planer for kommende strikke procederet for dig....                           Jeg har lige set et par nye strikke bøger fra Susie Haumann sikke en masse fedt man gerne vil strikke der fra.

 

 
 

4 kommentarer:

 1. Her sker der virkelig ikke meget, det går så langsomt ;0)

  SvarSlet
 2. Hvor er det et fantastisk smukt sjal, du har lavet. Og det ser ud til at være et vanskeligt mønster, der kræver al koncentration. Flot resultat, og flot arbejde. Tillykke med det :o)
  og garnet til dit nye projekt ser spændende ud .

  SvarSlet
 3. Hold da op et flot sjal. Mønsteret er meget smukt. Og det ser "florlet" ud :-)

  Spændende med projektet......

  SvarSlet
 4. Ih altså - har slet ikke set dit sjal, hvor er det SMUKT og sikken en vidunderlig farve :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...