lørdag den 5. oktober 2013

Trøje til lillepigen.


 
 
Så blev denne lille trøje færdig den er lavet af rest garn fra en af mine egen trøjer. garnet er rasmilla garn. håber denne lille pige den er tænkt til passer den og kan lige den.

Har tænk meget på min blog, for giver ikke rigtig lægge meget i den når jeg bare ikke kan få det hele til at virke. Det er så træls når jeg skriver her inde at jeg ikke kan ses på jeres blog rulle. Jeg elsker at have jer strikke damer til at se ind og ligge et lille hej, og jeg elsker at se hvad i lave og bare tænke fed, sejt, flot og den må jeg da også eje eller strikke til........
Jeg har tænk over, skal jeg lukke helt ned eller lave en ny blog og så håbe på i følger med. hmmmmm tænke tænke... hvad syntes i?

Have nu en god lørdag aften.

5 kommentarer:

 1. jeg synes da du skal blive ved godt jeg ikke er så god til selv at huske at komme forbi det jeg ked af.. men lige for tiden er jeg heller ikke så god til at kommentere :-)

  sød lillepige bluse du der har lavet :-)

  SvarSlet
 2. jeg syntes bestemt at du skal fortsætte.. Skønne ting du laver og viser.

  SvarSlet
 3. Rigtig fin trøje. Søde farver til en lille pige :-)
  Jeg har selv (efter en pause) startet en ny blog, fordi jeg var kørt træt i den gamle.... Så hvis denne her driller, så kan du da også gøre det :-)
  Kh Christina

  SvarSlet
 4. Ved ikke jeg tror jeg ville starte en ny op, hvis det ikke virker dette. Må indrømme jeg kommer ikke ind, hvis jeg ikke lige ser dig hos andre, da du netop ikke er i blogrullen :0(

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...