mandag den 15. august 2011

Mine Kjoler

Her er så den kjole jeg har hæklet det sorte til. jeg har lavet den kjole da jeg skulle på ferie i maj, og ikke rigtig syntes jeg have nok at tage med, men jeg kunne ikke lige nå at lave noget at komme på før ferien og ja så er det bare ikke lige ske. men nu er det NU.

Og nu med pynt. suntes selv den er blevet rigtig flot. jeg elsker den her form for lomme da jeg kan ahve alt muligt i den ude på arbdje så som nøgler og mobil. den er ikke for stor men heller ikke for lille..


Nu vil jeg gern vise jer at par af mine kjole. jeg kan jo fortælle at ejg er vild med det kjole mærke der hedder "Du milde" og eger også et par af deres kjole, syntes bare de er rimlige dyre og tænke en dag dem kan jeg da selv lave, så det har jeg forsøgt på, de er inspiret af dem men er ´helt mine egen.


Den sidste jeg har lavet er denne her ugle kjole, den skal også have noget hæklet pynt, men hvad ved jeg ikke rigtig. ... nogle forslag?
Det var så nogle af mine kjoler jeg har lavet, elsker dem, elsker at have dem på og syntes selv at jeg ser ok ud i dem. hihi..
Kan i alle have en god aften.

3 kommentarer:

 1. sikke nogle flotte kjoler du laver er selv rigtig glad for kjoler :-) men kan desværre ikke sy, så jeg strikker og hækler dem istedet :-)

  SvarSlet
 2. De er bare super fine, du er virkelig dygtig og kreativ :)

  SvarSlet
 3. Hold da op, hvor er du dygtig og kreativ.

  Ved du, hvor jeg kan købe et snitmønster, som den kjole du har syet?

  Min mail-adresse: supersine669(snabela)gmail.com

  Håber du har tid og lyst til at svare :)

  Mvh Lillian

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...