fredag den 26. august 2011

Lille Livstykke af marianne Isager

LILLE LIVSTYKKE - Undertrøje til børn

Mønsteret til denne lille undertrøje har mange år bag sig. Og jeg har lavet den en helt del gange, men nu er jeg så uhelidg at opskriften er belvet væk og jeg ved ikke hvor jeg skal finde den igen.
Marianne Isager har generøst lagt mønstret ud til gratis brug på www.isagerstrik.dk under "strik med rester". Men den er nu fjernet og jeg sidder her med det pefekte garn til den og drømmer om at lave en vest til en lille pige som er på vej ud i denne her verden snart.
Min opskfrit er væk suk, nogle der har en kopi jeg kan få, tænker det er ok da den har ligget gratid ude på nette i lang tid.
Eller er der nogle som ved hvor jeg kan finde den igen. jeg køber mig gerne til opskriften.
Håber på der er en der ude der kan hjælpe mig.

9 kommentarer:

 1. Hej Amstrik. Faldt i min søgen efter opskriften på Isager's livstykke over din blog og kunne da læse at du også søgte opskriften. Kan nu også læse at du efter fantasifuld indsats har fået den igen. Ville det være en mulighed at få en kopi fx pr mail? Den håbefulde:-)

  SvarSlet
 2. Hej Amstrik...

  Ihhh hvor dejligt at du hat fundet denne fine opskrift. Jeg har også ledt og ledt efter den,og endte også her på din blog. Og håber derfor også at det er muligt at du vil sende den videre:) Vil SÅ gerne i gang med den...
  Mvh. Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. http://shop.isagerstrik.dk/OPSKRIFTER/FRIE-OPSKRIFTER.html

   Slet
 3. Hejsa

  Super skøn blog, du har <3

  Er også vild med den lille livstykke. Har du mulighed og lyst til at maile den til min mail-adresse:

  supersine669(snabela)gmail.com

  Håber det bedste :)

  SvarSlet
  Svar
  1. http://shop.isagerstrik.dk/OPSKRIFTER/FRIE-OPSKRIFTER.html
   Scroll nedover denne så finner du den der :))

   Slet
 4. Hej Lillian
  jeg vil rigtig gerne svar på dine beskeder, føst vil jeg sige dig tak for at se ind her hos mig. men det er ikke muligt for mig at sende en besked til din mail, da den bliver ved med at sige at der er noget gald med den. så jeg prøver at svar dig her på sidden, du er velkomme til at vende tilbage så skal jeg prøve igen.
  min mail så sådanne her ud til dig.
  hej

  du har spurt på et snitmønster på mine kjole, jeg skal være ærlig og sige at det er et jeg har lavet en kopi af, jeg har en du milde kjole som ejg har tegene af efter og brugt, da den model var god til mig.. så der kan jeg ikke rigtig hjælpe dig om ikke du har en kjole du kan tegne af. den er meget enkel at lave om det er.
  til mønstert på det lille livstykke er det desvære gåde tabt da min compurter gik i stykker og den lå der på. men prøv at skriv til marianne den var af hende jeg fik den. ellers kan jeg sige at den er strikket ud i et. fra den ene ende til den anden. og såkan du evt bruge et maske antal på en anden opskrift.

  håber du finder en god løsning.

  hilsen anne marie

  SvarSlet
 5. http://shop.isagerstrik.dk/OPSKRIFTER/FRIE-OPSKRIFTER.html

  Hei, scroll nedover på denne siden, der er oppskriften :)
  Hilsen Lisbeth fra Norge

  SvarSlet
  Svar
  1. hej
   den er kommet ind på hendes hjemmesidde siden den annonyme har skrevet til mig. men det er så fedt at den igen er tilgænlig at få fat i... for den er sød og fin.

   Slet
 6. Nicе post. Ι wаs checkіng continuouѕly this blog аnd I am inspireԁ!
  Very helpful informatiοn specifiсally the final part :
  ) I maintаin such informatіon muсh.

  Ι was looking for thіѕ certain infoгmatiοn for
  a long time. Thank you аnd good lucκ.
  Feel free to visit my web site ; Best Baby

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...