tirsdag den 20. september 2011

Djævlehue og nye tanker

Ja så blev det til en lille djævlehue mere, de er så dejlige lette at lave og de ser kanon ud, og alle babyerns mor syntes om dem, så det er jo en kanon ting til sofa strik.
Djævlehuen er sikket i BabyAlpaca Silk og resten af den blå brune Delight jeg strikket det lille livsstykke af. Den opskrift jeg søge hjælp til den anden dag, har jeg fået rådet af drops om at jeg bare skal bruge en støre nål, da jeg havde prøvet en nål nr. 6 syntes jeg ikke mønstert var pænt men hæklefastheden passe stadig ikke, så det skulle en nr. 7 til og der sage jeg stop, så nu har ejg garn til en hel tøje som jeg skal have fundet et andet mønster til.
garn Nepal fra drobs, 75 m pr. 50 g. nogle gode forslag.?Jeg købte en kanon hæklenål hos Mettes butik  det var en nål nr. 6 men lånte en i nr 6 til min hækleprøve og har så fået den bytte til en 2,5, og den er kanon til mit bølge tørklæde

3 kommentarer:

 1. Hvis du er medlem på Ravelry er der mange gode link til opskrifter hvor du kan bruge Nepal :)

  SvarSlet
 2. Djævlehuer er rigtig dejlige. ærgelig at det ikke lige passer med hæklenålen..Men der er da mange flotte trøjer du kan lave istedet for..;)

  SvarSlet
 3. Velkommen som fast læser hos mig :)
  Der er ingen tvivl om at djævlehuen er den mest geniale til små børn.
  Ærgeligt med dit hækleprojekt. Der er rigtig mange lækre opskrifter på drops, men engang i mellem støder man bare på en, der er fuldstændig ubrugelig.
  Jeg håber du finder noget andet at bruge dit garn til.
  Du har nu også en dejlig blog. Jeg har lige meldt mig som fast læser. God weekend.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...