mandag den 12. september 2011

Opskrift?Jeg har søg og søgt efter en tøjer som ligner denne her som Lisselotte har lavet, den opskrift jeg ønsker skal være med raglanærmer og som ellers går ret lige op og ned, men har ikke fundet en ordlig opskrift på en. nogle der har nogle ider hvor jeg kan få sådanne en opskrift.
Skal da lige sige at det spiller ikke nogle rolle om der er et mønster eller noget andet på. da jeg bare har brug for en grundopskrift så jeg har maske antal og ved hvordan og hvornår man skal tag ind til raglan ærmet.

5 kommentarer:

 1. Du kan bruge hvilken som helst opskrift, hvor du synes at modellen sidder godt på digselv...og så skift modellens mønsterstrik eller andet ud, med striber. At bruge en anden model som grundform.
  Det er hvad jeg tror bl.a. LiseLotte har gjort med hendes udgave.
  Jeg strikker også striber pt. - og bruger Rasmilla's Amaya som grundform (uden raglan)
  God søgelyst....

  SvarSlet
 2. hej Annette
  kan se at resten af mit inlæg var blevet væk.. for det jeg søger er bare en grundopskrift så jeg ved noget om maske antal og indtag til ravlan... men tak for din kommentar.

  SvarSlet
 3. Måske kan du bruge denne her:
  http://bentestrik.dk/februar_lady_sweater.htm

  SvarSlet
 4. Har du soegt paa Drops????? Der har du nemlig grundopskrifter til de forskellige pindestoerrelser. Kan godt forstaa du maa have saadan een. Den er kanon.
  Knapperne, tja, det er mit foerste forsoeg. Du laver en cyliner i grundfarven, deler den paa langs og kommer "striber" af de andre farver ind i. Skaeres i skiver til knapper. Husk knaphul som laves med en tandstik. I ovnen ( gradetal staar paa pakken) i en halv time. Jeg kom mine i i et kvarter, og de foeles for "bloede".
  God fornoejelse.

  SvarSlet
 5. Hej. Hvis du kan en smule engelsk så er der en gratis opskrift på en top down med raglan på www.cosmicpluto.com

  Hilsen marieanne

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...