torsdag den 29. september 2011

Tina´s tørklæde

I går aftes var jeg på cupcake hygge aften, vi fik 5 kager vi skulle pynte med det der stod fremme, og det var rigtig hyggligt vi var 12 kvinder så i kan nok tænke jer at der blev snakket og grinet..Jeg syntes selv de er blevet rigtig flotte, og det samme syntes mine to dejlige drenge og deres far, de har fået lov til at spise dem her i aften imens jeg er på arbejde så de kan hygge sig med dem.
Da jeg jo har aftenvagt i dag, betyder der jo også at jeg har noget tid til at lave noget af det ejg rigtig hygger mig med, så som strikke.
Jeg har strikket på min FLS tøje, et nøgle er forsvindet og strikket på tøjen og så måtte jeg da lige begynde mit Tina´s tørklæde som jeg fik garn fra rasmilla den anden dage, det skal strikkes i yndlingsgarn farve, Lys oliven, kakao og lys grå. glæder mig til at se det færdig.


                                  Have alle sammen en god dag, nu vil jeg smutte på arbejde.

3 kommentarer:

  1. nej for nogle fine kager... :o)

    SvarSlet
  2. Kagerne ser lækre ud!!! Sjovt at slå sig løs med pynten!

    Dit Tinas Tørklæde bliver superflot i de farver du har valgt - det er jo ganske enkelt at strikke, men blondekanten tager lidt tid. Synes dog det er det hele værd for det er et skønt og blødt lille sjal, der både pynter og luner.

    Rigtig god strikkefornøjelse til dig :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...